top of page
4 trouw gazebo avond verlicht en zee_edited.jpg

TROUWEN

JA IK WIL...

JA IK WIL! ZON, ZEE EN STRAND.

Kort maar krachtig: I for all regelt alles wat bij een huwelijk van toepassing is, de gehele voorbereiding, de vergunningen, de organisatie op de dag zelf en de afhandeling na het huwelijk. I for all neemt dus alle zorgen uit handen.

Als u op Curaçao wilt trouwen moet er een aantal documenten worden ingeleverd bij het gemeentehuis Kranshi te Curaçao. Dit geldt ook voor de identiteitsdocumenten van 6 getuigen die nodig zijn bij een “toerismehuwelijk". I for all geeft precies aan welke procedure te volgen en welke documenten aan te leveren. Als deze documenten door I for all bij Kranshi zijn ingeleverd, zorgt de ambtenaar van de burgerlijke stand dat het aanstaande bruidspaar in ondertrouw gaat. Dit gebeurt dus schriftelijk en hiervoor hoeft u niet op het eiland aanwezig te zijn. I for all zorgt voor het trouwboekje en de trouwakte die na het huwelijk nodig zijn om u bij de gemeente in Nederland te registreren als zijnde getrouwd. Uiteraard zorgt I for all ook voor het kennismakingsgesprek met de ambtenaar die het huwelijk gaat voltrekken zodat u met hem of haar uw wensen voor de ceremonie kunt bespreken. Vanaf 6 maanden voordat het huwelijk plaatsvindt is het mogelijk de documenten te gaan verzamelen, in te leveren en de trouwdatum aan te vragen bij het gemeentehuis van Curaçao.

Trouwlocatie, decoratie, food and beverage oftewel de catering, bruidstaart, bruidsboeket, fotograaf, trouwauto, vervoer voor de gasten, tafels, stoelen, verlichting, visagie, kapper enzovoort enzovoort…..I for all organiseert, regelt en onderhoudt alle contacten met de leveranciers. Zo wordt er door I for all een draaiboek gemaakt en zorgt I for all er dus voor dat alle afspraken met de leveranciers worden gemaakt en ook worden nagekomen op de dag zelf. Als de ceremoniemeester vragen en/of verzoeken heeft die moeilijk zelf te regelen zijn vanuit het buitenland fungeert I for all als lokale ceremoniemeester en houdt dan nauw contact met de door het bruidspaar uitgekozen ceremoniemeester en getuigen.

cole-marshall-cKbKFQa32Q4-unsplash.jpg

I FOR ALL VERZORGT ALLES
VOOR UW BRUILOFT

I for all verzorgt dus alles wat met het organiseren van uw bruiloft te maken heeft.

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

bottom of page