top of page
bordjes bonbini curacao.jpg

PARTNERS

SAMENWERKENDE PARTIJEN

Web_RGB_KHN_Rekenwerk_logo_High_Res_300ppi-min-1.png

Per 1 augustus 2023 is I for all de samenwerking aangegaan met KHN, de Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Curaçao.

Wij verzorgen niet alleen verblijfsvergunningen en tewerkstellingsvergunningen voor werknemers in de Horeca maar ook alle vergunningen die nodig zijn om een horecazaak op te starten, te openen of over te nemen. Denk hierbij aan de horecavergunning, een terrasvergunning of de hindervergunning. Voor alle KHN-leden hanteren wij een speciaal tarief. Ga naar de website en vul het contactformulier in. We zullen dan direct contact met je opnemen.

NaarCuracao

I for all is al jaren de vaste partner van NaarCuracao, een grote website met informatie over vakantie en emigratie naar Curaçao.

Op het gebied van emigratie naar Curaçao, verzorgt I for all het gehele emigratieproces en ook alle vergunningen die nodig zijn om hier te komen wonen en werken of om te genieten van vrije tijd en pensioen.

Stuur ons gerust uw vragen via ons contactformulier van I for all.

image001.png
afs stempel.png

AFS

Bent u ondernemend en wilt u uw eigen bedrijf oprichten?

I for all verzorgt de gehele opzet en vergunningen maar de gehele administratie zoals de belastingafdrachten, aangiftes, jaarrekening en payroll besteden ook wij graag uit.

I for all werkt hiermee samen met AFS, een fijn team dat werkzaam is voor verschillende bedrijfstakken. Neem contact op met I for all zodat wij u kunnen koppelen aan de juiste persoon binnen AFS.

KW Curaçao

KW is een van de vele makelaars op Curaçao maar het team van KW is professioneel en servicegericht dus we werken graag met hen samen.

KW werkt met verschillende agents en heeft daarom een uitgebreid aanbod aan huur- en koopwoningen. KW denkt met u mee. Interesse?

Neem contact op met I for all zodat wij u met onze contactpersoon binnen KW kunnen koppelen.

KellerWilliams_Curacao_Logo_RGB.jpg

OPDRACHTGEVERS

Blue Bay Curacao Primary logo.png

Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort

Blue Bay, een prachtig stukje paradijs op Curaçao om te verblijven voor zowel korte als lange termijn. Naast het prachtige strand en verschillende restaurants, beschikt Blue Bay ook over een18-holes golfbaan, een tennisbaan en sportschool met groepslessen.

Wilt u emigreren of bent u geïnteresseerd in verblijf, of wellicht aankoop van vastgoed? Laat het ons gerust weten, we brengen u graag in contact met de juiste contactpersoon binnen het Blue Bay team.

Super Retail

Super Retail “Unlimited fun shopping”

Super Retail bestaat uit verschillende bekende winkelformules; Bruna, DA, Jamin,Pearle Vision, Rituals, SuperKidz en Top1Toys.

Daarnaast heeft Super Retail ook een online formule, Super Retail Online, waarbij men zelf bij Nederlandse webshops kan bestellen en voordelig naar Curaçao en/of Bonaire kan verzenden.

SRH-Logo-Blok0-2kleuren.jpg

Andere samenwerkingen

Brass Boer Curaçao

Zest

MosaCañabar en Kitchen

Cabana Beach Club

Eetcafé De Buren

Caleo

Mundo Bizarro

Matsuri

SOI95

Fort Nassau

Tiki Loco

Mayiu Store

Esty’s

TUI

Paradise FM

Dolfijn FM

Distribier

Coral Estate

Wasserij Korsow

Caribbean Legacy

DeMa Real Estate

CFT

Ferga BV

Alphatron Marine

Schildersbedrijf De Veer

E-Medvertise

Hannekes Heerlijkheden

Pharmaco Buzon

bottom of page