top of page
bon bini welkom bien venue kleuren .jpg

I FOR ALL

WIE IS I FOR ALL.

WIE IS I FOR ALL

WIE IS I FOR ALL

INKI BROUWERS

Ook wel Eye for all of Inki for all zoals velen mij inmiddels noemen. Mijn naam is Inki Brouwers. Ik ben in 2002 op het eiland gekomen en mijn partner iets later. De cultuur en taal spraken ons meteen aan en we hebben Curaçao dan ook meteen in ons hart gesloten. Gedurende een aantal jaren heb ik voor verschillende werkgevers gewerkt. In het begin in de horeca en daarna jarenlang in de toeristenbranche en evenementensector.

Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak heb ik heel veel leuke mensen leren kennen en door mijn werkzaamheden ook in contact gekomen met de overheidsinstellingen alhier. Wat een gedoe om aan de juiste vergunningen te komen als je een evenement of bijvoorbeeld trouwerij wilt organiseren.

foto inki .jpg

Wel een gat in de markt en dus voor mij de reden om daar in 2010 wat mee te gaan doen. Zo gezegd zo gedaan zou je denken. Helaas, Bloed zweet en tranen heeft het me gekost om ook exact te weten te komen hoe een bedrijf op te richten en wat daar allemaal voor nodig is aan documenten en vergunningen. Het is me wel gelukt en eind 2010 had ik alle vergunningen voor mijn bedrijf in mijn bezit zodat ik per 1 januari 2011 officieel van start kon gaan met I for all. Perfect getimed want in 2013 is onze dochter Fleur op Curaçao geboren en kon ik als trotse moeder EN directeur vanuit huis blijven werken. Inmiddels is behalve Fleur ook I for all enorm gegroeid en ben ik van huis naar kantoor gegaan.

 

Ook qua werkzaamheden nogal uitgebreid naar verschillende branches dus behalve alles op het gebied van immigratie/emigratie/trouwerijen/opzetten eigen bedrijf, zijn we inmiddels ook gespecialiseerd in het verzorgen van ALLES wat nodig is om een horecaonderneming op te zetten en/of te blijven runnen. Ik spreek van we want het aanbieden van al deze verschillende services kon ik echt niet meer alleen en ik ben dan ook heel blij met mijn collega Nienke. We spreken dan ook eigenlijk niet meer over “I for all” maar liever over “We for all”.

NIENKE REMMERSWAAL

Reeds in 2018/ 2019 heb ik 6 maanden op het eiland gewerkt in de horeca. Toen al sloot ik Curaçao in mijn hart. Een studie, covid-periode en veel werkervaring rijker besloot ik dat het tijd was om terug te keren naar dushi Korsow. Sinds januari 2023 heb ik me definitief op Curaçao gevestigd.


Ik startte in 2013 mijn bachelor Leisure Management in NL met het idee dat ik festivals wilde gaan organiseren. Hier kwam ik snel van terug. Toen ik me in het derde jaar van de opleiding specialiseerde in City Branding, merkte ik dat mijn hart meer ligt bij toerisme en specifiek “hoe ik het beste een locatie op de kaart kan zetten”.  Mijn studie rondde ik af in 2017. Omdat ik eerst wat ervaring op wou doen, ben ik gaan werken en besloot ik na een jaar in de horeca in Nederland om naar Curaçao te vertrekken. In die tijd zag ik dat er

een masteropleiding was: Tourism Destination Management. Toen ik begin 2019 werd toegelaten tot deze master betekende dit echter wel dat ik het eiland moest verlaten om weer volledig de boeken in te duiken. Na de afronding van deze master in 2020 besloot Covid een stokje te steken voor een carrière in het toerisme. Zo kwam ik in het recruitment terecht en daar heb ik enorm veel van geleerd. Mensen helpen, en vooral met iets dat er echt toe doet, dat zit in mijn bloed. In deze 2,5 jaar heb ik met veel plezier in het recruitment in Nederland gewerkt maar miste ik Curaçoa steeds meer. Daarom ben ik sinds januari 2023 weer terug op mijn geliefde eiland. Curaçao hoef ik als eiland niet eens op de kaart te zetten maar ik kan mijn liefde voor het eiland wel delen met anderen nu ik voor I for all werkzaam ben.  Ik vind het super om mensen/ bedrijven van advies te dienen en te helpen om hier (tijdelijk) naar toe te komen om te wonen/werken of gewoon van het leven hier te genieten. Dat geeft me echt energie. Ik ben enorm ambitieus en daarom klikt het onwijs goed met Inki. Samen zijn we bezig om I for all naar een next level te brengen. 

 

Ik ben zelf echt een zonnekind.  Ik houd van het buitenleven en vind het heerlijk om mijn vrije tijd op het strand door te brengen. Iedereen is aardig en ik voel me echt welkom. Ik beschouw mijn vrienden als familie en vind het bijzonder te zien dat men hier echt van het leven geniet, zonder al teveel stress, wat in Nederland momenteel wel anders is. Wie weet zie ik je snel bij ons op kantoor, ergens bij een happy hour of op een van de vele stranden.

bottom of page